Kreativitets coaching

Jeg har arbejdet med den kreative proces gennem kunst, arkitektur og design de sidste 15 år. Kreativiteten er mit kald og jeg kommer ud af balance hvis jeg undertrykker den. Men den er også meget sårbar i en verden baseret på viden og analyse. Når vi skriver, maler, spiller eller danser så bruger vi en del af os selv som ikke kan måles eller forklares og som ikke skal forsvares. Vi udtrykker noget indre som ikke kan siges med ord. Og det er sårbart i en dømmende og målbar verden. For mig har det handlet om, at komme dertil hvor det min kreative kraft udtrykker er vigtigere end hvad omverdenen siger og tænker. Det har været  vigtigt at finde sammen med andre kreative mennesker og i fællesskaber, for at møde opbakning og støtte fra ligesindede.

Jeg forholder mig til hvad andre mennesker synes, men jeg vil ikke lade mig definere af det.

Jeg coacher dig i at arbejde kreativt og følge din mavefornemmelse. Det kan være du lever af en kreativ profession og har brug for sparring. Det kan også være du gerne vil være mere kreativ i din fritid og/ eller drømmer om at leve af din kreativitet.

Emner kan være:

  • Blokering
  • Udsættelse, du får det ikke gjort
  • Mangel på tid
  • Selvkritik – er jeg god nok
  • Økonomiske forhindringer
  • Mentale barrierer

Kreativitet sker i koblingen mellem inspiration og initiativ. Idéerne kommer strømmende, men handling på dem kræver mod, beslutsomhed og tid. Den kreative proces er unik og kreative mennesker har brug for særlig support og opmuntring.

Kreativitet er i vores blod, det er en egenskab vi alle er født med, det er vores evne til at skabe noget. Nogen af os har dyrket den mere end andre, men vi har den alle. De nye idéer opstår når vi tør være autentiske og udtrykke os selv som mennesker, og det er det der betyder noget i sidste ende.

Vi har brug kreativitet som mennesker, det ligger i vores essens og det er her vores udvikling udspringer fra.  Vi har brug for det, for at vi kan vokse og for at vores verden kan vokse. Vi har i den grad brug for det for, at vi kan løse problemer og skabe en sund balance i vores liv. De nye idéer opstår når vi tør være autentiske.