Hvem

Profil_kontaktJeg er en idérig person der inspireres af mine omgivelser og mennesker omkring mig. Jeg er uddannet på Arkitektskolen Aarhus fra institut for design. Derudover har jeg læst “design og ledelse af kreative processer” på Aarhus Universitet.

Jeg er særligt optaget af at udvikle og skabe innovative og bæredygtige løsninger for de mennesker jeg samarbejder med. Engang fik jeg taget en personlighedstest og fik stemplet “den innovative”. Og det passer sådan set meget godt. Jeg ser nemlig ikke problemer, men udfordringer. Udfordringer jeg griber og bearbejder med forskellige metoder alt efter opgaven.

 

Hvad

Jeg hjælper virksomheder med at udvikle nye produkter og koncepter. Det kan være mange forskellige produkter i forskellig skala; ex livsstilsprodukter og møbler eller en messestand og konceptet for denne. Produktet kan også være at løse en intern udfordring. Ex. har jeg udviklet en Workflow Box – en personlig kasse til medarbejdere som ikke har en fast plads på deres arbejde. Det er et produkt som løser en følelse af rodløshed for de ansatte og rent praktisk et sted, hvor de kan opbevare deres ting.

Jeg afholder workshops og faciliterer kreative processer for virksomheder og på skoler. Det styrker evnen til at tænke nyt og blive bevidst om det potentiale der ligger i virksomheden og dens medarbejdere. Workshops for børn og unge sætter fokus på kreative metoder og processer. Formålet er, at give børnene metoder, som kan bruges i mange sammenhænge, at skabe grobund for en kreativ tankegang. De får fokus på og metoder til at tænke nyt og skabe en kultur baseret på udvikling og innovation.

Hvorfor

Som arkitekt og designer har jeg en passion for, at udvikle nye og bedre løsninger, produkter, processer samt oplevelser i forskellig kontekst. Jeg søger, gennem design og en metodisk tilgang, at opnå en indsigt som danner grundlag for nytænkning og innovation. Design handler om, at skabe en attraktiv, æstetisk og ikke mindst funktionel hverdag for de mange. Min motivation ligger i at udfordre vores vante forestillinger og opnå innovative løsninger. Jeg elsker at se idéer opstå og opleve det flow det giver, når man gennem processen opnår nye værdifulde indsigter og løsninger, som man aldrig havde forestillet sig.bøger stak copy